Продукти За нас Проекти Контакт
За нас

ПРО-ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД e фирма специализирана в създаването на достъпна среда за всички. Ние предлагаме не само проектиране, доставка и монтаж на всякакви платформи и рампи за изграждане на достъпна архитектурна среда, но и консултиране за намирането на съвременни оптимални решения при всеки конкретен случай.

Ние сме официален представител за България на GARAVENTA LIFT и на CIBES LIFT.

Garaventa Lift Group проектира, произвежда, инсталира и сервизира широка гама от разнообразни асансьори и лифтове - от пътнически до специализирани за хора с увреждания, като предлага решения по целия свят, чрез своите компании, работещи в тясно сътрудничество с мрежа от независими дилъри.

Осигуряване на хората с увреждания на правото им на достъп до средата навън е от жизнено важно значение както за физическото им оцеляване, така и за тяхната интеграция. Стремежът ни е да направим България по-добро място за възрастните хора и инвалидите. Специалните решения на проблемите, свързани с извършването на подходящи нововъведения за преодоляване на архитектурните препятствия за хората с намалена подвижност или ползващи инвалидни колички, представляват приоритетна цел в нашата работа.

Продуктите, предлагани от нас, могат да се използват в жилища, обществени и административни сгради, училища, спортни съоръжения, търговски и развлекателни центрове, паркинги и гаражи, подлези и надлези, за външен и вътрешен монтаж.

Характерна особеност на цялата ни дейност е преди всичко индивидуалния подход към всеки потребител и неговите спицифични особености. Ние се стремим да надхвърлим очакванията на клиентите ни чрез отговорно отношение и професионализъм на специалистите във фирмата, осигуряването на отлично сервизно обслужване, както и чрез непрекъснато усъвършенстване и развитие на продуктите, гарантирано от чуждестранните ни партньори.

 ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА


Продукти | За нас | Проекти | Контакт


© 2008-2024 Pro-lift Bulgaria Ltd.